Seturi de joaca Soft Play - IGLU Soft Play

Informatii

Loc de joaca Fortareata - IGLU Soft Play

RP-SET_19X_1

Loc de  joaca  Fortareata - IGLU Soft Play

More details

4 049,40 lei

  Loc de  joaca  Fortareata - IGLU Soft Play

  Varsta recomandata: 1-10 ani

  Fără BPA+ftalați - Usor de curatat - Făcută în mod responsabil

  Transformă-ți camera de joacă într-o lume magică a aventurii cu IGLU Soft Play Fortress! Acest set mare de blocuri moi este perfect pentru micuții activi cărora le place să se cațere, să se târască și să creeze. Fabricat din spumă super moale de înaltă calitate, sigură și distractivă, IGLU

  Mai mult decât distracție, IGLU Soft Play Fortress vă ajută copilul să dezvolte:

  Abilități motorii: Urcarea, târâșul și manevrarea blocurilor le întărește abilitățile motorii grosiere.

  Conștientizarea spațială: construirea propriilor structuri îi ajută să înțeleagă dimensiunea, forma și modul în care lucrurile se potrivesc.

  Abilități sociale: Lucrul cu frații sau prietenii pentru a-și construi creațiile favorizează comunicarea și munca în echipă.

  Imaginație și creativitate: piesa deschisă le lasă mințile să scape, inventând noi lumi și povești. 

  Fabricat din materiale sigure, non-toxice, IGLU Soft Play Fortress este ușor de curățat și construit pentru a dura. Urmăriți cum încrederea copilului dumneavoastră crește pe măsură ce cucerește noi culmi și își explorează lumea cu Fortareata Soft Play IGLU!

  Materiale de înaltă calitate

  Blocurile IGLU Soft sunt fabricate din spumă fermă, 100% reciclabilă de înaltă calitate, cu o structură cu celule închise - moale și super ușoară.  Acoperit cu o piele ecologică artificială dură. Formele sunt robuste, plăcute la atingere, ușor de întreținut, păstrează bine forma și sunt testate pentru substanțe nocive.

  Produsele IGLU sunt marcate CE conform Directivei UE 88/378/EEC: Siguranța jucăriilor, ceea ce le face absolut sigure pentru copii mici.

  Realizat de IGLU

  IGLU este aici pentru a ghida și inspira:

  Mișcare și abilități motrice (târâș, cățărare, echilibrare)

  Construirea conștientizării și creativității spațiale

  Creșterea coordonării și a încrederii

  Alimentarea gândirii logice și a explorării

  Descoperirea formelor geometrice și a culorilor vibrante

  Cultivarea jocului imaginativ și a inovației

  Creșterea abilităților și conexiunilor sociale

  Formele blânde și îmbrățișate ale IGLU sunt ca niște prieteni pentru dezvoltarea unei game largi de mișcări și abilități motorii la copii. Formele diferite îi ajută pe copii să-și îmbunătățească coordonarea și abilitățile motorii – de la mișcarea degetelor până la târât, cățărare și explorarea înălțimii.

  Împărtășirea bucurieir cu frații, prietenii și prietenii crește abilitățile sociale prin declanșarea conversațiilor și a conexiunilor.

  Colaborarea cu părinții sau prietenii duce la o învățare rapidă și la descoperirea formelor geometrice reci și a culorilor vii. Combinația nesfârșită de forme este ca o comoară pentru a crea lumi imaginative – castele, forturi și multe altele.

  Pe măsură ce copiii cresc, aceste forme se transformă în instrumente excelente. Construirea de curse cu obstacole, jocuri și cucerirea pașilor către paturi sau scaune - posibilitățile sunt nesfârșite. Chiar și animalele de companie se alătură distracției, folosind forme ca jucării, iar adulții devin vicleni – imaginează-ți formele ca pe un suport de computer de încredere!

  Încurajează activitatea fizică

  Oferă stimulare senzorială

  Asigură ore de joacă antrenante și creative

  Livrare prin curier: 5-10 zile

  Livrare standard: Gratuit

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Loc de joaca Fortareata - IGLU Soft Play

Loc de joaca Fortareata - IGLU Soft Play

Loc de  joaca  Fortareata - IGLU Soft Play

Scrieti o recenzie

17 produse in aceeasi categorie: