Categorii

Informatii

ROVIMED – Materiale didactice

Cum comand?

1. Găsiţi produsele care vă interesează

Nu uitați să folosiți căsuța de căutare rapidă, aflată în partea de sus a monitorului! Introduceți date despre produsul căutat: nume, cuvant chee, tip de produs, etc.

2. Adăugaţi produsele alese în coşul de cumpărături

Pentru aceasta apăsaţi pe butonul adaugă în coş situat în dreptul produsului respectiv.

3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături

Daţi clic asupra butonului vezi coşul aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui produs, este suficient să-i bifaţi căsuţa poziţionată în coloana Elimină. Pentru modificarea cantităţilor, folosiţi-vă de butonul actualizează coşul.

4. Creaţi-vă un cont

Completaţi toate câmpurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.

5. Confirmaţi comanda

Mergeţi "la casă" şi confirmaţi comanda. O copie a comenzii făcută de dvs. veţi primi pe adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat, După aceasta tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii. Ulterior veți fi informați prin e-mail când pleacă coletul către dvs.

Se poate trimite comanda și direct, printr-un e-mail sau fax?

Da, la adresa: comenzi@rovimed.com sau la nr. de fax: 0234.515.300 completand: formularul de comanda (pentru gradinite, scoli, licee, etc…bugetari)

În acest caz vă rugăm să ne comunicați datele de livrare și/sau de facturare.

Comanda la sediu:

Comenzile la sediul Rovimed Publishing S.R.L. se pot plasa oricand in timpul programului de lucru, de luni pana vineri intre orele 8 si 16. 

ATENTIE !!!

Va rugam ca la inregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi sa verificati cu atentie corectitudinea adresei de mail utilizate si implicit adresa de livrare care trebuie sa corespunda cu cea din buletin pentru a putea ridica coletul de la oficiul postal.

IMPORTANT : SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZITII PUBLICE - SEAP

In cazul in care doriti sa achizitionati produsele noastre prin intermediul site-ului www.e-licitatie.ro va rugam sa ne contactati pentru a adauga produsul dorit in catalogul de produse de pe site-ul www.e-licitatie.ro 


Cele mai cumparate

Cos 0 produs Produse (gol)    

Niciun produs

Livrare gratuita! Livrare
0,00 lei Taxa
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Plateste

Oferte speciale

Editura Rovimed