Kituri de fizica

Oferte speciale

Informatii

Kituri de fizica 

Kituri de fizica

Kituri de fizica includ: Kit optica fizica pentru liceu, Kit studiul razelor luminoase pentru gimnaziu si liceu, Kit optica fizica pentru liceu, Kit de verificare a legilor gazului ideal pentru liceu, Kit fenomene termice liceu, Kit calorimetrie si schimbari de stari de agregare pentru gimnaziu si liceu, Kit transmiterea caldurii pentru gimnaziu...

Kituri de fizica includ: Kit optica fizica pentru liceu, Kit studiul razelor luminoase pentru gimnaziu si liceu, Kit optica fizica pentru liceu, Kit de verificare a legilor gazului ideal pentru liceu, Kit fenomene termice liceu, Kit calorimetrie si schimbari de stari de agregare pentru gimnaziu si liceu, Kit transmiterea caldurii pentru gimnaziu, Kit de masurarea temperaturii, dilatarii pentru gimnaziu, Kit curent alternativ pentru liceu, Kit electromagnetism pentru gimnaziu si liceu, Kit electrocinetica pentru gimnaziu si liceu,  Kit electrostatica pentru gimnaziu, Kit de masurare a timpului. Cronometru electronic pentru liceu, Kit mișcarea oscilatorie si ondulatorie pentru liceu, Kit miscare si forta de frecare pentru liceu, Kit mecanica fluidelor pentru gimnaziu, Kit mecanisme simple pentru gimnaziu, Kit forte pentru gimnaziu si liceu, Kit de măsurare pentru gimnaziu.

Mai mult

Subcategorii

 • Kituri mecanica

  Kituri mecanica includ: Kit de masurare pentru gimnaziu, Kit forte pentru gimnaziu si liceu, Kit mecanisme simple pentru gimnaziu, Kit mecanica fluidelor pentru gimnaziu, Kit miscare si forta de frecare pentru liceu, Kit miscarea oscilatorie si ondulatorie pentru liceu, Kit de masurare a timpului. Cronometru electronic pentru liceu.

 • Kituri electricitate si magnetism

  Kituri electricitate si magnetism includ: Kit electrostatica pentru gimnaziu, Kit electrocinetica pentru gimnaziu si liceu, Kit electromagnetism pentru gimnaziu si liceu, Kit curent alternativ pentru liceu, Kit Electricitate si Magnetism pentru Gimnaziu, Kit Electricitate si Magnetism pentru Liceu.

 • Kituri fenomene termice

  Kituri fenomene termice includ:  Kit de masurarea temperaturii, dilatarii pentru gimnaziu, Kit de transmiterea caldurii pentru gimnaziu, Kit calorimetrie si schimbari de stari de agregare pentru gimnaziu si liceu, Kit fenomene termice liceu, Kit de verificare a legilor gazului ideal pentru liceu.

 • Kituri optica

  Kituri optica includ: Kit trecerea luminii prin diferite materiale pentru gimnaziu, Kit studiul razelor luminoase pentru gimnaziu si liceu, Kit optic fizică pentru liceu.

1 - 1 din 1 produs