Electricitate si magnetism

Oferte speciale

Informatii

Electricitate si magnetism 

Electricitate si magnetism

Categoria electricitate si magnetism include: Sursa de alimentare 0-16V, Sursa de alimentare CA/CC 2V-24V, Sursa de alimentare CA/CC 2V-16V, Sursa de energie, C.C. ajustabila cu multe canale, Masina Wimshurst, Masina Van de Graff.

Echipamente electrice pentru laboratorul de fizica, surse ajustabile de curent electric de voltaj mic, generatoare ...

Categoria electricitate si magnetism include: Sursa de alimentare 0-16V, Sursa de alimentare CA/CC 2V-24V, Sursa de alimentare CA/CC 2V-16V, Sursa de energie, C.C. ajustabila cu multe canale, Masina Wimshurst, Masina Van de Graff.

Echipamente electrice pentru laboratorul de fizica, surse ajustabile de curent electric de voltaj mic, generatoare de potential electric pentru lectiile de electrostatica

Mai mult

Subcategorii

 • Magnetism si electromagnetism

  Magnetism si electromagnetism:  Ac magnetic, Electromagnet tip-U, Magnet tip potcoava, Dispozitiv pentru observarea  liniilor de camp magnetic (solide), Dispozitiv pentru observarea  liniilor de camp magnetic (lichide), Magnet tip bara, set 2 bucati, ALNICO, Dispozitiv pentru studiul campului magnetic produs de curentul electric, Tabla pentru vizualizarea liniilor de camp magnetic, Dispozitiv pentru evidentierea fortei eletrodinamice, Dispozitiv pentru studiul legii lui OERSTED, Magnet tip disc, Magnet cilindric, Magnet,  Magnet dreptunghiular,  Set din 2 magneti cilindrici, Busola, Dispozitiv pentru studiul fortei electromagnetice si a fortei electrodinamice, Conductor liniar multispira şi conductor circular multispira pentru vizualizarea spectrului magnetic, Solenoid pentru vizualizarea spectrului magnetic, Aparat pentru evidentierea si studiul fortei electromagnetice, Set de 10 ace magnetice pe suport propriu, cu tavita si pilitura de fier, Set de 2 magneti-bara, Set de 3 magneti - disc pe suport, Ansamblu generator de c.c. si c.a. - motor de curent continuu, pentru elevi, Ansamblu generator de c.c. si c.a. - motor de curent continuu, Placa pentru demonstrarea fenomenului de autoinductie, Transformatorul electric, Dispozitiv simplu tip pendul (cu inele suspendate) pentru regula lui Lenz, Bobina cu miez si inel suspendat pentru regula lui Lenz, Bobine coaxiale pentru evidentierea fenomenului de inductie, Dispozitiv pentru spectrul magnetic tridimensional, Ace magnetice, Efect turbionar, Aparat pentru magnetizat, Dispozitiv cu bara magnetica pentru verificarea legii lui Lenz, Dispozitive pentru spectrul magneticI in plan si tridimensional, Inele magnetice pe stativ, Magneti cilindrici din Neodymium, Set pentru demonstrarea inductiei magnetice, Generator de unde electromagnetice.

   

 • Electrocinetica

  Categoria Electrocinetica include: Dispozitiv pentru studiul electrolizei, Set de circuite pentru experiente de electricitate, pentru gimnaziu, Set de circuite de electricitate, pentru studiul diodelor si montajelor de redresare, Set de circuite de electricitate, pentru studiul curentului alternativ, Set de circuite de electricitate, pentru studiul curentului continuu.

 • Surse de alimentare

  Surse de alimentare includ: Sursa de alimentare 0-16V , Sursa de alimentare CA/CC 2V-24V, Sursa de alimentare CA/CC 2V-16V, Sursă de energie, C.C. ajustabilă cu multe canale, Sursa de tensiune stabilizata si cu afisaj digital, Sursa de tensiune reglabila in trepte, Sursa de tensiune continua, Sursa de inalta tensiune, Sursa de tensiune cu buton gradat, Adaptor sursa, Sursa de inalta tensiune, Sursa de inalta tensiune reglabila, Sursa de tensiune pentru elevi, Sursa de tensiune dubla cu afisaj digital, Sursa stabilizata pentru elevi, Sursa de alimentare stabilizata AC-DC cu afisaj digital, Sursa de alimentare stabilizata AC-DC cu afisaj analogic.

   

   

 • Aparate de masura

  Aparate de masura includ: Ampermetru C.C., Ampermetru C.A., Voltmetru C.A., Voltmetru C.C., Voltmetru CC cu 3 butoane,  Multimetru Digital RS232, Multimetru Digital, Multimetru Analogic, Multimetru Analogic cu punct zero, Mutlimetru analogic complex, Multimetru digital  complex, Ampermetru electronic, Voltmetru electronic, Contor Geiger Muller pentru radioactivitate, Volt – Ampermetru DUO pentru elevi, Volt – Ampermetru demonstrativ, Volt – Ampermetru demonstrativ - Galvanometru c.c. si c.a., Ampermetru digital, Voltmetru digital, Multimetru Digital pentru elevi, Osciloscop demonstrativ cu ecran mare, Multitester 5 in 1, Alimentator universal.

   

 • Electrostatica

  Categoria Electrostatica include:  Electroscop, Masina Wimshurst, Masina Van de Graff, Electroscop Gold Leaf, Bagheta pentru studiul electrizarii prin frecare, Sfera conductoare, Banda de cauciuc pentru generator Van de Graaff, Bagheta electrizare, Curea de transmisie pentru generator Van de Graaff, bagheta elctrizare, Suport rotativ pentru baghete, Borcan Leyden, Conductor Masina Van de Graf si Wimshurst, Motoras electrostatic demonstrativ, Clopotel electrostatic, Incinta Faraday, Electroscop cu lamele, Bobina de inductie Ruhmkorff, Detector de sarcini electrostatice, Roata Segner electrostatica, Dispozitiv pentru vizualizarea liniilor campului electrostatic.

   

 • Curentul electric si efectele lui

  Curentul electric si efectele lui include: Motor cu elice, Legarea in serie si in paralel, Model dinam, Motor electric,  Sonerie, Model dinam si electromotor, Set experimental transformarea energiei, Sfera cu plasma pentru vizualizarea descarcarilor in gaz, Set dispozitive pentru vizualizarea campului electromagnetic, Propagarea undelor electromagnetice, Dispozitiv demonstrativ Ampere, Tuburi pentru studiul spectrelor, Tuburi pentru studiul descarcarilor în gaze rarefiate, Model de transformator, Set tuburi spectrale cu sursa de tensiune, Generator – receptor microunde, Tub catodic – deviatie in camp magnetic, Tub catodic. Crucea malteza – umbra, Tub catodic. Deviatia in camp electrostatic.

 • Componente electrice si electronice

  Componente electrice si electronice includ:  Fire de legatura tip crocodil, Diode –Z, Tranzistor TS 101 NPN, Condensator 100 μFRezistor 47 Ω, Set de electrozi, Conductor de legatura pentru experimente cu tuburi electrice, Set conductoare de legatura cu banane, Reostat cu cursor, 1Kw, Reostat cu cursor, 50W, Intrerupator cu placa de baza si borne, Placa cu dulie si bec, Placa cu LED, Electromagnet in forma de U, Bobina, Bobina cu miez, Pereche de bobine de inductie, Transformatorul electric.