Piscina cu bile pentru copii - IGLU Soft Play

Informatii

Set de petrecere Soft Play- IGLU Soft Play

Set de petrecere Soft Play- IGLU Soft Play

More details

6 624,90 lei

  Set de petrecere Soft Play- IGLU Soft Play

  „Ca fizioterapeut, sunt foarte impresionat de blocurile moi IGLU. Echilibrul perfect între fermitate și moliciune oferă o platformă ideală pentru activități fizice. Fundul antiderapant asigură copiilor un mediu sigur în timpul exercițiilor, iar culorile vibrante adaugă un aspect vizual. element stimulator al sesiunilor”.

                                                                                                          Anna Terzi, kinetoterapeut pediatru, Europa

  Fără BPA+ftalați - Usor de curatat - Făcută în mod responsabil

  Vă prezentăm noul nostru set captivant pentru petreceri soft play, special conceput pentru petreceri și companii de închiriere soft play destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între unu și nouă ani. Setul nostru este conceput pentru a oferi copiilor ore întregi de distracție și divertisment, asigurând în același timp siguranța și bunăstarea acestora.

  Setul include o varietate de articole de joacă moi, inclusiv blocuri de spumă, tobogane, tuneluri, rocker și rampe, toate acoperite cu piele vegană moale și durabilă pentru a asigura confort și siguranță maximă. Culorile vibrante și modelele unice ale fiecărui articol vor capta imaginația copiilor, făcându-l un succes instantaneu la orice petrecere sau eveniment (sunt disponibile mai multe variații de culoare subtile)

  Setul nostru de articole de joacă moale este perfect și pentru întreprinderile de închiriere, oferind o soluție fiabilă și durabilă pentru divertismentul copiilor. Indiferent dacă închiriați pentru o petrecere de naștere, o adunare de familie sau un eveniment corporativ, setul nostru este garantat că va fi pe placul mulțimii.

  Am avut mare grijă să ne asigurăm că articolele noastre de joacă îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță, cu materiale care sunt non-toxice, hipoalergenice și ignifuge. Părinții pot fi siguri că micuții lor se joacă într-un mediu sigur și securizat.

  Pe scurt, setul nostru de articole de joaca moale este alegerea perfecta pentru oricine cauta sa ofere un mediu distractiv si sigur pentru joaca copiilor. Cu varietatea sa de articole, culorile vibrante și concentrarea pe siguranță, este o completare excelentă pentru orice petrecere sau afacere de închiriere care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între unu și nouă ani.

  Detalii:

  Setul constă din 12 forme diferite de dimensiuni XL și o piscina de bile pentru a se potrivi fiecărei nevoi. Am inclus o varietate de tobogane și scări pentru a alerga și a sări în jos, tuneluri prin care să se târască, o banană pentru distracție și o groapă de mingi pentru a asigura copiilor un mediu sigur de joacă. Deoarece acest set este atât de mare, ar trebui să planificați un spațiu de cel puțin 3 m x 3 m, astfel încât toate piesele incluse să poată fi utilizate în întregime.

  Produse incluse:

  o piscina de bile cu saltele interioare pentru amortizare

  o treaptă și tobogan foarte mare

  un balansoar banana

  formă de val

  semicilindru

  treaptă și toboggan

  un cub, care se potrivește perfect între treapta foarte mare și toboggan

  și o combinație de pas și tobogan cu un tunel și o bază prin care să te târești. 

  Livrare prin curier: 7-15 zile

  Pretul afisat este cu transport inlus.

  Produsul NU include bile cu bile (trebuie comandate separat).

  Materiale de înaltă calitate

  Blocurile IGLU Soft sunt fabricate din spumă fermă, 100% reciclabilă de înaltă calitate, cu o structură cu celule închise - moale și super ușoară.  Acoperit cu o piele ecologică artificială dură. Formele sunt robuste, plăcute la atingere, ușor de întreținut, păstrează bine forma și sunt testate pentru substanțe nocive.

  Produsele IGLU sunt marcate CE conform Directivei UE 88/378/EEC: Siguranța jucăriilor, ceea ce le face absolut sigure pentru copii mici.

  Realizat de IGLU

  IGLU este aici pentru a ghida și inspira:

  Mișcare și abilități motrice (târăre, cățărare, echilibrare)

  Construirea conștientizării și creativității spațiale

  Creșterea coordonării și a încrederii

  Alimentarea gândirii logice și a explorării

  Descoperirea formelor geometrice și a culorilor vibrante

  Cultivarea jocului imaginativ și a inovației

  Creșterea abilităților și conexiunilor sociale

  Formele blânde și îmbrățișate ale IGLU sunt ca niște prieteni pentru dezvoltarea unei game largi de mișcări și abilități motorii la copii. Diferitele forme îi ajută pe copii să-și îmbunătățească coordonarea și abilitățile motorii – de la mișcarea degetelor până la târât, cățărare și explorarea înălțimii.

  Împărtășirea bucuriei cu frații, prietenii și prietenii crește abilitățile sociale, declanșând conversații și conexiuni.

  Colaborarea cu părinții sau prietenii duce la o învățare rapidă și la descoperirea formelor geometrice reci și a culorilor vii. Combinația nesfârșită de forme este ca o comoară pentru a crea lumi imaginative – castele, forturi și multe altele.

  Pe măsură ce copiii cresc, aceste forme se transformă în instrumente excelente. Construirea de curse cu obstacole, jocuri și cucerirea pașilor către paturi sau scaune - posibilitățile sunt nesfârșite. Chiar și animalele de companie se alătură distracției, folosind forme ca jucării, iar adulții devin vicleni – imaginează-ți formele ca pe un suport de computer de încredere!

  BENEFICIILE SETURILOR DE BLOCURI SOFT PLAY

  Siguranță: blocurile moi sunt concepute pentru a fi sigure pentru ca copiii să se joace. Au suprafete captusite si margini rotunjite, reducand riscul de accidentare in timpul jocului.

  Abilități motorii fine și brute: Construirea structurilor cu blocuri moi implică o manipulare și coordonare precisă, ceea ce ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine. Deplasarea și aranjarea blocurilor promovează și abilitățile motorii grosiere.

  Creativitate și imaginație: blocurile moi pot fi stivuite, imbricate și aranjate în diferite moduri, permițând copiilor să-și creeze propriile structuri, curse cu obstacole sau scenarii de joacă imaginative.

  Rezolvarea problemelor: Construirea cu blocuri moi încurajează rezolvarea problemelor, deoarece copiii își dau seama cum să echilibreze blocurile, să creeze structuri stabile și să-și facă ideile să prindă viață.

  Matematică și abilități spațiale: blocurile moi introduc concepte matematice de bază, cum ar fi dimensiunea, forma și proporția. Copiii învață despre relațiile spațiale pe măsură ce potrivesc blocurile.

  Dezvoltarea limbajului: Jocul cu blocuri moi implică adesea comunicare și colaborare cu colegii. Copiii discută idei, negociază roluri și împărtășesc experiențe, îmbunătățindu-și abilitățile lingvistice. 

  Stimulare senzorială: blocurile moi vin în diferite texturi, culori și dimensiuni, oferind stimulare senzorială. Atingerea, strângerea și manipularea blocurilor contribuie la dezvoltarea senzorială.

  Expresia emoțională: blocurile moi oferă o ieșire sigură pentru exprimarea emoțională. Copiii le pot folosi pentru a-și exprima creativitatea, frustrarea, bucuria sau entuziasmul.

  Activitate fizică: Mutarea, stivuirea și aranjarea blocurilor moi necesită efort fizic, contribuind la nivelul de activitate fizică a copiilor și la sănătatea generală.

  DEPOZITARE ȘI TRANSPORT UȘOR

  Ești îngrijorat că setul tău IGLU Soft Play va prelua camera de zi? Nu te teme, depozitarea și transportul setului tău IGLU este extrem de ușor.

  Ușoare și stivuitoare: fiecare piesă este realizată din spumă ușoară, dar robustă, făcându-le ușor de ridicat și de stivuit pentru cei mici (sau pentru tine!).

  Timp de joacă portabil: te muți într-un loc nou, eveniment sau organizezi o petrecere? Stack, Pack & Go! Designul inteligent vă permite să vă stivuiți IGLU-ul în mod ordonat, minimizând spațiul de depozitare în mașină. Dimensiunea și greutatea controlabile ale fiecărei piese le fac perfecte pentru aventurile din mers.

  Sfat bonus: Utilizați spațiile goale de sub paturi sau rafturi pentru depozitare ascunsă, transformând curățarea timpului de joacă într-o vânătoare de comori distractivă!

  SUPER MOALE ȘI EXTREM DE DURABIL

  Blocurile inovatoare IGLU sunt surprinzător de moi și blânde la atingere, făcându-le perfecte pentru toate vârstele.

  Durează un deceniu: IGLU Soft Blocks sunt construite pentru a rezista, având o durată de viață remarcabilă de 10 ani și mai mult.

  Incredibil de moale: Fabricate dintr-un material unic, moale, sunt blânde cu mâinile și sigure chiar și pentru cei mai mici constructori. Nu vă mai faceți griji cu privire la lovituri sau vânătăi!

  Suficient de robust pentru toată lumea: IGLU Soft Blocks poate suporta cu ușurință greutatea nu doar a copiilor mici și a copiilor, ci și a adulților care cântăresc 100 de livre și mai mult.

  MATERIALE HQ 100% RECICLABILE

  Blocurile IGLU Soft Play sunt fabricate din spumă de înaltă calitate – sunt moale, ușoare ca o pană, dar extrem de durabile. În timp ce alții ar putea opta pentru poliuretan, noi creăm spuma noastră HQ în casă de la zero, acoperită cu piele ecologică, aceasta va merge la distanță și va rămâne lângă tine pe termen lung.

  În angajamentul nostru față de sustenabilitate, folosim materiale 100% reciclabile și reducem deșeurile cu până la 98%.

  CERTIFICAT DE SIGURANȚĂ ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ

  Calitatea produselor noastre este susținută de conformitatea cu standardele UE de siguranță pentru jucării, de un proces de producție certificat și de testarea entuziastă a propriilor noștri copii, care sunt primii care se scufundă în noile concepte IGLU Soft Play.

  Fermoare pe interior: Unele dintre produsele noastre au fermoare unice pe interior, care sunt ascunse pentru un aspect elegant și siguranță sporită.

  Suprafete antiderapante: Echipăm produsele noastre cu suprafete antiderapante special concepute pentru a oferi un plus de tracțiune și pentru a minimiza riscul de accidente, în special pe suprafețe netede.

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Set de petrecere Soft Play- IGLU Soft Play

Set de petrecere Soft Play- IGLU Soft Play

Set de petrecere Soft Play- IGLU Soft Play

Scrieti o recenzie

2 produse in aceeasi categorie: