Seturi de joaca Soft Play - IGLU Soft Play

Informatii

Loc de joaca Fun Run - IGLU Soft Play

RP-SET_12X_1

Loc de  joaca  Fun Run - IGLU Soft Play

More details

5 094,90 lei

  Loc de  joaca  Fun Run - IGLU Soft Play

  Varsta recomandata: 9-60 luni

  Fără BPA+ftalați - Usor de curatat - Făcută în mod responsabil

  Vă prezentăm noul nostru set de joacă, special conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 9 ani. Setul nostru este conceput pentru a oferi copiilor ore întregi de distracție și divertisment, asigurând în același timp siguranța și bunăstarea acestora.

  Toate articolele sunt acoperite cu piele ecologică moale și durabilă pentru a asigura confort și siguranță maximă. Culorile vibrante și modelele unice ale fiecărui articol vor capta imaginația copiilor, făcându-l un succes instantaneu la orice petrecere sau eveniment (sunt disponibile mai multe variații de culoare subtile)

  Am avut mare grijă să ne asigurăm că articolele noastre de joacă îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță, cu materiale care sunt non-toxice, hipoalergenice și ignifuge. Părinții pot fi siguri că micuții lor se joacă într-un mediu sigur.

  Detalii:

  Seturile Fun Run sunt disponibile pentru precomandă și durează până la 5 săptămâni pentru expediere, deoarece trebuie să fabricăm fiecare comandă separat.

  Materiale de înaltă calitate

  Blocurile IGLU Soft sunt fabricate din spumă fermă, 100% reciclabilă de înaltă calitate, cu o structură cu celule închise - moale și super ușoară.  Acoperit cu o piele ecologică artificială dură. Formele sunt robuste, plăcute la atingere, ușor de întreținut, păstrează bine forma și sunt testate pentru substanțe nocive.

  Produsele IGLU sunt marcate CE conform Directivei UE 88/378/EEC: Siguranța jucăriilor, ceea ce le face absolut sigure pentru copii mici.

  Realizat de IGLU

  IGLU este aici pentru a ghida și inspira:

  Mișcare și abilități motrice (târâș, cățărare, echilibrare)

  Construirea conștientizării și creativității spațiale

  Creșterea coordonării și a încrederii

  Alimentarea gândirii logice și a explorării

  Descoperirea formelor geometrice și a culorilor vibrante

  Cultivarea jocului imaginativ și a inovației

  Creșterea abilităților și conexiunilor sociale

  Formele blânde și îmbrățișate ale IGLU sunt ca niște prieteni pentru dezvoltarea unei game largi de mișcări și abilități motorii la copii. Formele diferite îi ajută pe copii să-și îmbunătățească coordonarea și abilitățile motorii – de la mișcarea degetelor până la târât, cățărare și explorarea înălțimii.

  Împărtășirea bucurieir cu frații, prietenii și prietenii crește abilitățile sociale prin declanșarea conversațiilor și a conexiunilor.

  Colaborarea cu părinții sau prietenii duce la o învățare rapidă și la descoperirea formelor geometrice reci și a culorilor vii. Combinația nesfârșită de forme este ca o comoară pentru a crea lumi imaginative – castele, forturi și multe altele.

  Pe măsură ce copiii cresc, aceste forme se transformă în instrumente excelente. Construirea de curse cu obstacole, jocuri și cucerirea pașilor către paturi sau scaune - posibilitățile sunt nesfârșite. Chiar și animalele de companie se alătură distracției, folosind forme ca jucării, iar adulții devin vicleni – imaginează-ți formele ca pe un suport de computer de încredere!

  Încurajează activitatea fizică

  Oferă stimulare senzorială

  Asigură ore de joacă antrenante și creative

  Livrare prin curier: 40-60 zile

  Livrare standard: Gratuit

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Loc de joaca Fun Run - IGLU Soft Play

Loc de joaca Fun Run - IGLU Soft Play

Loc de  joaca  Fun Run - IGLU Soft Play

Scrieti o recenzie

17 produse in aceeasi categorie: