Balansoare - IGLU Soft Play

Informatii

Balansoar - Doua forme prietene - IGLU Soft Play

Balansoar - Doua forme prietene - IGLU Soft Play

More details

1 116,90 lei

  Balansoar - Doua forme prietene - IGLU Soft Play

  Varsta recomandata: 1-10 ani

  Fără BPA+ftalați - Usor de curatat - Făcută în mod responsabil

  Dublați distracția cu Buddy Soft Play Rocker! Acest adorabil rocker dublu pentru doi copii este perfect pentru frații sau prietenii cărora le place să se joace împreună, făcându-l un succes garantat la orice petrecere de naștere, întâlnire de joacă sau întâlnire.

  Iată de ce Buddy este cel mai mulțumit de petrecere:

  Dublați chicotele! Designul spațios găzduiește confortabil doi copii, cu vârsta cuprinsă între 1 și 10 ani, încurajând interacțiunea socială și timpul de joacă comun.

  Sigur și sigur: Fabricat din spumă moale, moale, moale, dar rezistentă, Buddy oferă o experiență de legănat sigură și confortabilă pentru toți petrecăreții.

  Dezvoltă abilitățile: legănarea îi ajută pe copii să dezvolte echilibrul, coordonarea și abilitățile motorii grosiere - toate în timp ce se distrează de minune!

  Ușor de curățat: pielea ecologică durabilă și care se poate șterge face să păstrați rockerul curat incredibil de ușor.

  Buddy Soft Play Rocker este completarea perfectă pentru orice sală de joacă, grădiniță sau curte și un succes garantat la orice petrecere!

  Disponibil într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu tema petrecerii tale!

  Materiale de înaltă calitate

  Blocurile IGLU Soft sunt fabricate din spumă fermă, 100% reciclabilă de înaltă calitate, cu o structură cu celule închise - moale și super ușoară.  Acoperit cu o piele ecologică artificială dură. Formele sunt robuste, plăcute la atingere, ușor de întreținut, păstrează bine forma și sunt testate pentru substanțe nocive.

  Produsele IGLU sunt marcate CE conform Directivei UE 88/378/EEC: Siguranța jucăriilor, ceea ce le face absolut sigure pentru copii mici.

  Realizat de IGLU

  IGLU este aici pentru a ghida și inspira:

  Mișcare și abilități motrice (târâș, cățărare, echilibrare)

  Construirea conștientizării și creativității spațiale

  Creșterea coordonării și a încrederii

  Alimentarea gândirii logice și a explorării

  Descoperirea formelor geometrice și a culorilor vibrante

  Cultivarea jocului imaginativ și a inovației

  Creșterea abilităților și conexiunilor sociale

  Formele blânde și îmbrățișate ale IGLU sunt ca niște prieteni pentru dezvoltarea unei game largi de mișcări și abilități motorii la copii. Formele diferite îi ajută pe copii să-și îmbunătățească coordonarea și abilitățile motorii – de la mișcarea degetelor până la târât, cățărare și explorarea înălțimii.

  Împărtășirea bucurieir cu frații, prietenii și prietenii crește abilitățile sociale prin declanșarea conversațiilor și a conexiunilor.

  Colaborarea cu părinții sau prietenii duce la o învățare rapidă și la descoperirea formelor geometrice reci și a culorilor vii. Combinația nesfârșită de forme este ca o comoară pentru a crea lumi imaginative – castele, forturi și multe altele.

  Pe măsură ce copiii cresc, aceste forme se transformă în instrumente excelente. Construirea de curse cu obstacole, jocuri și cucerirea pașilor către paturi sau scaune - posibilitățile sunt nesfârșite. Chiar și animalele de companie se alătură distracției, folosind forme ca jucării, iar adulții devin vicleni – imaginează-ți formele ca pe un suport de computer de încredere!

  Încurajează activitatea fizică

  Oferă stimulare senzorială

  Asigură ore de joacă antrenante și creative

  Livrare prin curier: 5-10 zile

  Livrare standard: Gratuit

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Balansoar - Doua forme prietene - IGLU Soft Play

Balansoar - Doua forme prietene - IGLU Soft Play

Balansoar - Doua forme prietene - IGLU Soft Play

Scrieti o recenzie

4 produse in aceeasi categorie: