Piscina cu bile pentru copii - IGLU Soft Play

Informatii

Piscina pentru bile - IGLU Soft Play

Piscina pentru bile  - IGLU Soft Play

More details

1 218,90 lei

  Piscina pentru  bile - IGLU Soft Play

  Varsta recomandata: 1-7 ani

  Transformă timpul de joacă într-o experiență plină de bucurie, imaginație și senzorială cu setul nostru de joacă vibrant și interactiv. Această piscina cu bile de spumă angajează simțul tactil, al văzului și al propriocepției copilului tău, favorizând dezvoltarea senzorială. Intrarea cu profil redus le face ușor pentru cei mici să urce și să iasă în mod independent.

  Această piscina de bile pentru copii mici este realizată din spumă moale cu un capac de vinil, asigurând un mediu de joacă sigur pentru cei mici. Spuma rigidă non-toxică va menține forma și va face timpul de joacă în siguranță.

  Conceput pentru bebeluși și copii mici, această piscina de mingi moale de joacă creează un tărâm al minunilor senzoriale pentru ca cei mici să îl exploreze, să se cațere și să se joace. Perfect pentru vârsta de 1 an în sus, oferă un mediu sigur și stimulant care încurajează jocul imaginativ și dezvoltarea abilităților motorii.

  Potrivit atât pentru utilizare în interior cât și în exterior.

  Bilele Ball Pit nu sunt incluse în set (sunt necesare 500 de bile). 

  Materiale de înaltă calitate

  Blocurile IGLU Soft sunt fabricate din spumă fermă, 100% reciclabilă de înaltă calitate, cu o structură cu celule închise - moale și super ușoară.  Acoperit cu o piele ecologică artificială dură. Formele sunt robuste, plăcute la atingere, ușor de întreținut, păstrează bine forma și sunt testate pentru substanțe nocive.

  Produsele IGLU sunt marcate CE conform Directivei UE 88/378/EEC: Siguranța jucăriilor, ceea ce le face absolut sigure pentru copii mici.

  Realizat de IGLU

  IGLU este aici pentru a ghida și inspira:

  Mișcare și abilități motrice (târâș, cățărare, echilibrare)

  Construirea conștientizării și creativității spațiale

  Creșterea coordonării și a încrederii

  Alimentarea gândirii logice și a explorării

  Descoperirea formelor geometrice și a culorilor vibrante

  Cultivarea jocului imaginativ și a inovației

  Creșterea abilităților și conexiunilor sociale

   

  Formele blânde și îmbrățișate ale IGLU sunt ca niște prieteni pentru dezvoltarea unei game largi de mișcări și abilități motorii la copii. Formele diferite îi ajută pe copii să-și îmbunătățească coordonarea și abilitățile motorii – de la mișcarea degetelor până la târât, cățărare și explorarea înălțimii.

  Împărtășirea bucuriei cu frații, prietenii și prietenii crește abilitățile sociale prin declanșarea conversațiilor și a conexiunilor.

  Colaborarea cu părinții sau prietenii duce la o învățare rapidă și la descoperirea formelor geometrice reci și a culorilor vii. Combinația nesfârșită de forme este ca o comoară pentru a crea lumi imaginative – castele, forturi și multe altele.

  Pe măsură ce copiii cresc, aceste forme se transformă în instrumente excelente. Construirea de curse cu obstacole, jocuri și cucerirea pașilor către paturi sau scaune - posibilitățile sunt nesfârșite. Chiar și animalele de companie se alătură distracției, folosind forme ca jucării, iar adulții devin vicleni – imaginați-vă formele ca pe un suport de computer de încredere!

  Aceasta piscina cu bile multicolora este realizata dintr-o spuma ferma de polietilena cu o structura cu celule inchise.

  Acoperit cu un material dur din piele artificiala de vinil. Formele sunt robuste, rezistente la apa, usor de ingrijit si testate pentru substante nocive. Ideal pentru interior si exterior. Peretii se unesc cu velcro.

  Marimea:

  Spatiu interior: 100 cm pe 100 cm

  Inaltime: 25 cm

  Bord exterior: 130 cm pe 130 cm

  Vine cu podea interioara covoras moale portocaliu

  Livrare prin curier: 7-15 zile
  Livrare standard: Gratuit

  BENEFICIILE PISCINILOR DE BILE  SOFT PLAY

  Explorare senzorială: piscinile cu bile oferă o experiență tactilă și bogată în senzori. Copiii se pot îngropa în mingile moi, simțind diferite texturi și presiuni, ceea ce le stimulează simțul tactil și conștientizarea poziției și mișcării corpului.

  Dezvoltarea abilităților motorii: deplasarea și jocul într-o groapă de mingi necesită diverse mișcări, cum ar fi târâtul, atingerea, apucarea și aruncarea. Aceste acțiuni ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine și brute, a coordonării ochi-mână și a conștientizării spațiale.

  Stimularea vestibulară: Copiii se bucură adesea de senzația de mișcare și rostogolire într-o groapă de bile. Aceste mișcări asigură stimularea vestibulară, care este importantă pentru echilibru și orientare în spațiu.

  Joc imaginativ: piscinile cu bile se pot transforma în diferite scenarii de joacă în imaginația unui copil. Ei pot pretinde că înoată într-o mare de bule, se scufundă după comori sau explorează o lume magică. Jocul imaginativ îmbunătățește dezvoltarea cognitivă și creativitatea.

  Interacțiune socială: piscinile cu bile atrag adesea mai mulți copii, oferind oportunități de interacțiune socială și de joc cooperant. Copiii se pot angaja în jocuri, pot împărtăși mingi și se pot turna, stimulând comunicarea și abilitățile sociale.

  Expresie emoțională: Pistele de bile oferă un spațiu sigur în care copiii își pot exprima emoțiile liber. Ei se pot îngropa, pot sări cu entuziasm sau pur și simplu se pot relaxa printre mingi, ajutându-i să gestioneze și să proceseze emoțiile.

  Efect calmant: Senzația de a fi înconjurat de mingi moi poate avea un efect calmant asupra copiilor. Poate oferi confort și reduce anxietatea, făcându-l o experiență de joacă terapeutică.

  Cauză și efect: Copiii pot experimenta relații cauza-efect, cum ar fi aruncarea unei mingi și vizionarea acesteia cum sară sau se rostogolește. Acest tip de joc încurajează curiozitatea și dezvoltarea cognitivă.

  Activitate fizică: Jocul într-o piscina de mingi implică mișcare, fie că este târât, mers sau sărituri. Această activitate fizică contribuie la sănătatea și bunăstarea generală.

  Asumarea sigură a riscurilor: Săritul într-o piscina de mingi sau scufundarea în mingi le permite copiilor să își asume riscuri calculate într-un mediu controlat. Acest lucru îi ajută să învețe despre propriile abilități și să-și dezvolte încrederea.

  Dezvoltarea limbajului: Jocul într-o piscina de mingi cu colegii încurajează comunicarea și dezvoltarea limbajului pe măsură ce copiii interacționează, negociază roluri și împărtășesc experiențe.

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Piscina pentru bile - IGLU Soft Play

Piscina pentru bile - IGLU Soft Play

Piscina pentru bile  - IGLU Soft Play

Scrieti o recenzie

2 produse in aceeasi categorie: