Home

Informatii

Tabla interactiva SMART Board® SBM787

RP-WBDINT-SM-SBM787-TV

Tabla interactiva SMART Board® SBM787

More details

9 000,00 lei

    Pachet  Tabla interactiva SMART Board® SBM787

    Continut pachet:

    1. Tabla interactiva SMART Board® SBM787, format 16:10, multitouch, 221 cm, gesturi, software

    2. Videoproiector Viewsonic PS501W 3500 lumeni,WXGA, Short Throw

    3. Suport videoproiector perete/tavan BlackMount WALL2, reglabil, max. 10kg, Alb

    Tabla interactiva SMART Board® SBM787, format 16:10, multitouch, 221 cm, gesturi, software

    Învățare captivantă la fiecare atingere. Simplu de utilizat, implementat și suportat, seria M700 este o alegere inteligentă pentru școlile care doresc să-și ducă instalațiile de proiectoare la următorul nivel. Software-ul de bază SMART Notebook gratuit inclus, fără abonament.

    Tablele interactive din seria SMART Board® M700 sunt table interactive montate pe perete, cu proiecție frontală. Aceste table interactive vă permit să faceți tot ce puteți face computerul dvs. atingând ecranul interactiv cu degetul sau stiloul inclus: deschideți și închideți aplicații, navigați prin fișiere, organizați întâlniri cu alții, creați documente noi sau editați existente cele, vizitați site-uri web, redați videoclipuri și multe altele. Când te conectezi tabla interactivă la un computer și un proiector, dvs imaginea computerului este afișată pe ecranul interactiv. Poti scrieți peste orice aplicație cu cerneală digitală și apoi salvați notele pentru referință și distribuție viitoare. Tava pentru stilouri inclusă cu aceste modele se conectează la dvs tablă interactivă. Utilizați butoanele de selectare a culorii pentru a schimba culori de cerneală digitală. Evidențiator, ștergere fină, tastatură de pe ecran, faceți clic dreapta și funcțiile de orientare sunt, de asemenea, accesibile cu tava pentru stilouri butoane. 

    Colaborare cu utilizatori duali

    Cu 20 de puncte de atingere și diferențiere simultană a instrumentelor - exclusivă pentru SMART - doi utilizatori pot scrie, șterge, muta sau gestiona în același timp fără moduri speciale, bare de instrumente sau selecție de meniu. Seria SBM700 este proiectată intuitiv pentru a funcționa așa cum se așteaptă profesorii și elevii , economisind costurile de formare și suport.

    Interacțiune fără întreruperi
    Cu Object Awareness, SBM700 detectează automat atingerea unui deget, ștergerea palmei și scrierea cu stilouri.

    Control intuitiv
    Rotiți, măriți și glisați folosind gesturi tactile naturale

    Interacțiune în stil liber
    Fiecare centimetru de suprafață este un spațiu de lucru colaborativ – mai mulți studenți, mai multe acțiuni

    Creați și furnizați lecții bogate, interactive
    Obțineți acces instantaneu la software-ul premiat cu tabla interactivă SMART. Versiunea de bază premiată SMART Notebook îi ajută pe profesori să creeze lecții dinamice, interactive, livrate pe un afișaj interactiv.
    BONUS: Un abonament de un an la SMART Learning Suite, inclusiv spațiu de stocare nelimitat pentru lecții pentru Lumio, este inclus cu seria SMART Board M700.
    SBM700 cu IR avansat oferă 20 de puncte de interacțiune, cu gesturi precum zoom și rotire, și le permite profesorilor să scrie, să șteargă, să navigheze și să gesticuleze intuitiv – economisind costurile de formare și asistență.

    O mai bună videoconferință
    Seria M700 ajută la concentrarea atenției elevilor în timpul partajării ecranului aplicații de videoconferință precum Zoom, Google Meet și Microsoft echipe, oferind profesorilor instrumentele și fluxurile de lucru cu care sunt obișnuiți, cum ar fi pixurile, cerneală, atingere și gesturi în loc să fie limitate la un mouse de computer.

    Specificatii
    Tehnologia tactilă : IR avansat cu Object Awareness™ (distinge între stilou, deget, radieră și palmier)
    Suport pentru atingere și gesturi: Scrieți și ștergeți cerneala digitală Efectuați funcțiile mouse-ului Utilizați gesturi
    Capabilitati multitouch: Suport pentru până la 20 simultan atingeri și până la doi utilizatori
    Diagonala: 87" (221 cm)
    Format: 16:10

    Cerințe de calculator
    Windows® si Mac
    SMART Notebook minimum versiune 20
    SMART Product Drivers minimum version 12.16
    Other requirements See SMART Notebook 20 software for Windows and Mac

    Linux®
    SMART Notebook minimum version 11.1 for Linux
    SMART Product Drivers minimum version 12.17 (required for Ubuntu® 20.04)
    Other requirements: See smarttech.com/kb/171706

    Projection area

    73 3/4" × 46 1/8" (187.5 cm × 117.1 cm)

    Greutate : 15 kg

    Videoproiector Viewsonic PS501W 3500 lumeni,WXGA, Short Throw

    Proiectorul ViewSonic® PS501W, raport preț-performanță, cu focalizare scurtă, are 3.500 de lumeni, rezoluție nativă WXGA 1280x800, un design ușor de utilizat și un șasiu alb elegant. Tehnologia exclusivă SuperColor™ oferă o gamă largă de culori pentru producția de imagini frumoase în aproape orice mediu. O lentilă cu rază scurtă de proiectare cu un raport de proiectare de 0,49 oferă imagini de proiecție mari pentru încăperi mai mici. PS501W are, de asemenea, conectivitate HDMI și VGA și un port de control RS232. O funcție de economisire a energiei DynamicEco® reduce consumul de energie cu până la 70% și prelungește durata de viață a lămpii cu până la 15.000 de ore. Cu funcții audiovizuale avansate, opțiuni de conectivitate flexibile și un preț accesibil, PS501W este ideal pentru utilizare în mediile educaționale și de afaceri mici.

    Suport videoproiector perete/tavan BlackMount WALL2, reglabil, max. 10kg, Alb

    PRB-2W este un suport de perete rezistent din otel pentru proiectoarele short-throw de pana la 10kg.Ofera o pozitionare flexibila proiectorului cu patru brate ajustabile de sustinere care se potrivesc unei game largi de orificii de montare.
    Conectorul quick release permite proiectorului sa fie instalat rapid si sa fie demontat cu usurinta pentru intretinere, fara sa fie nevoie de realiniere. Lungimea ajustabila intampina o multime de nevoi diferite.

    SPECIFICATII TEHNICE

    Culoare ALB
    Inaltime max de la tavan/perete 65
    Reglabil pe inaltime NU
    Montare pe perete
    tavan
    Motorizat - Lift proiector NU
    Inaltime min de la tavan/perete 43
    Greutate maxima suportata (kg) 10
    Inclinare verticala DA

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Tabla interactiva SMART Board® SBM787

Tabla interactiva SMART Board® SBM787

Tabla interactiva SMART Board® SBM787

Scrieti o recenzie

30 produse in aceeasi categorie: