Energie regenerabila

Informatii

Masinuta teleghidata pe baza de hidrogen

RP-FCJJ-25-DF

Masinuta teleghidata pe baza de hidrogen - i-H2Go

More details

2 496,00 lei

            Denumita i-H2Go, jucaria pentru baietii de toate varstele este rezultatul unor cercetari si teste care au durat peste cinci ani. Nu are baterii, dezvolta 15kw si emisii zero. Si mai vine la pachet si cu propria statie de alimentare! Practic aceasta mini-statie izoleaza hidrogenul dintr-un recipient pe care il umpli cu apa. Bineinteles, pentru acest proces ai nevoie de un generator de electricitate. Nimic mai simplu! In acelasi pachet gasesti si un mini-panou solar care genereaza suficient curent electric pentru a-ti pune statia de alimentare in functiune si, implicit, sa-ti alimenteze masina cu hidrogen.

    Incarcarea dureaza cam 20 de minute si iti asigura o autonomie de 100 de minute de joaca. Nu te grabi sa te iei la intrecere cu posesorii de masinute teleghidate pe baza de etanol. A ta se va deplasa cu maxim 20 km/h, insa de indata ce o pui in functiune, te poti mandri cu cea mai evoluata masina din punct de vedere tehnologic, pe o raza de cel putin 5 kilometri. Protejezi mediul inconjurator si te distrezi inteligent!

    Masinuta telecomandata care functioneaza pe baza de apa. In realitate, jucaria din imagine foloseste pentru propulsie hidrogen pe care il preia dintr-un dispozitiv separat care se ocupa cu separarea hidrogenului de oxigen din molecule de apa. Procesul de separare se realizeaza prin electroliza prin intermediul electricitatii provenite de la un panou solar integrat in aparat. Daca vreti sa grabiti un pic procedura de obtinere a hidrogenului, o puteti face prin curentul provenit de la un port USB.

    Noua masinuta NU se mai bazeaza pe o telecomanda dedicata pentru control, ci pe un iPhone. Prin intermediul acestuia din urma puteti controla prin Bluetooth masina printr-un joystick virtual sau, daca va incanta mai mult, folosind accelerometrul, similar cu un volan real.
Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Masinuta teleghidata pe baza de hidrogen

Masinuta teleghidata pe baza de hidrogen

Masinuta teleghidata pe baza de hidrogen - i-H2Go

Scrieti o recenzie

12 produse in aceeasi categorie: