Modele moleculare

Informatii

Carbon pur View larger

Carbon pur

RP-00349

Carbon pur

More details

637,00 lei

    Carbon pur

    Este un sistem de construcţie şi modelare pentru copii – utilizat de laureaţi ai premiului Nobel! “Zometool” combină arta şi ştiinţa cu joaca, pentru a învăţa eficient!
    Este un sistem de construcţie foarte simplu şi extrem de versatil, deja utilizat în multe ţări din lume pentru a modela atât forme şi creaţii artistice, dar şi structuri şi idei din chimie, ştiintele naturii. Este utilizat atât de copii şi studenţi, cât şi de profesori şi laureaţi ai premiului Nobel. A învãţa cu acest sistem utilizatorii cunosc plăcerea de a combina arta şi ştiinţa cu distracţia!

    Elementul de bază este bila alba care are 62 de orificii in trei forme diferite – triunghiulară, dreptunghiulară, pentagonală. Traversele au terminatii corespunzătoare orificiilor bilei iar culoarea lor codifica forma terminatiei.

    Aceste piese sunt compatibile cu toate celelalte pachete Zometool .

    Grafitul sau plombagina (denumire de specialitate) este un mineral răspândit în natură ce face parte din categoria nemetalelor, fiind după diamant un element stabil datorită structurii simetrice de C60 cu o compoziție chimică de Carbon pur cristalizând hexagonal, rar romboedric sau fiind sub formă amorfă. Grafitul are în structură cristale opace de culoare neagră, hexagonale, formă tabulară, solzoasă, sau bare.

    • 150 piese

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Carbon pur

Carbon pur

Carbon pur

Scrieti o recenzie

30 produse in aceeasi categorie: