Modele moleculare

Informatii

Biochimie View larger

Biochimie

RP-00516-DF

Biochimie

More details

718,90 lei

    Biochimie

    Este un sistem de construcţie şi modelare pentru copii – utilizat de laureaţi ai premiului Nobel! “Zometool” combină arta şi ştiinţa cu joaca, pentru a învăţa eficient!

    Este un sistem de construcţie foarte simplu şi extrem de versatil, deja utilizat în multe ţări din lume pentru a modela atât forme şi creaţii artistice, dar şi structuri şi idei din chimie, biochimie, ştiintele naturii. Este utilizat atât de copii şi studenţi, cât şi de profesori şi laureaţi ai premiului Nobel. A învãţa cu acest sistem utilizatorii cunosc plăcerea de a combina arta şi ştiinţa cu distracţia!

    Elementul de bază este bila alba care are 62 de orificii in trei forme diferite – triunghiulară, dreptunghiulară, pentagonală. Traversele au terminatii corespunzătoare orificiilor bilei iar culoarea lor codifica forma terminatiei.

    Aceste piese sunt compatibile cu toate celelalte pachete Zometool .

    ADN-ul și ARN-ul sunt cei doi acizi nucleici care joacă rolul fundamental în ereditatea umană, ei fiind purtătorii informației genetice. Înainte de a intra în amănunte legate de structura și funcția fiecăruia dintre ei ar trebui să ne familiarizăm cu noțiunile de bază care ne vor ajuta să înțelegem complexitatea mecanismelor eredității.

    • 125 piese

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Biochimie

Biochimie

Biochimie

Scrieti o recenzie

30 produse in aceeasi categorie: