Sisteme de sonorizare scoala

Informatii

Sistem sonorizare complet-ECONOMY

RP60000147ES

Sistem sonorizare complet-economy

More details

7 000,00 lei

  Scurtă descriere

  • Set complet de 7 componente PA și toate cablurile de conectare și prizele necesare: două difuzoare cu trei căi, amplificator de putere, mixer DJ, căști DJ, două microfoane wireless și un microfon karaoke
  • plin de sunet: difuzor cu 3 căi cu putere de 200 W RMS - echivalentul a 400 W max. - subwoofer de 25 cm (10 "), medii horn și tweeter piezo
  • Amplificator de putere: puternic 2 x 240W max. / 4 ohmi și 2 x 120 W max. / 8 ohmi cu tranzistoare avansate MOSFET, convertoare mari de putere, componente bine reglate și timp de creștere rapidă

  Să începem petrecerea. Clienții vor primi un set complet de 7 piese, pentru a începe petrecerea, aveți nevoie de setul PA Mannheim.

  Două boxe PA cu 3 căi cu difuzoare PW-1022 aduc sunetul spre dvs.: cu o putere de 200 W RMS - echivalentul a 400 W max. - vibrează lumea sunetului. Interacțiunea dintre cei 25 cm (10 „) Subwoofer, medii horn și tweeter piezo asigură caracteristici solide coerente și echilibrate. Componentele durabile și sigure, acestea s-au dovedit în funcționarea normală, în timp ce construcția solidă (colțuri de protecție, pâslă) pentru funcționare inofensivă și transportul asigur.

  Amplificatorul Skytec SKY-240 PA asigură că difuzoarele vin în propriile lor. Amplificatorul de putere cu max. 2x 240 W, tranzistoarele MOSFET și volumul reglabil cu canal oferă caracteristici de sunet rotunde și este potrivit pentru instalare în rack-uri de 48 cm.

  Cu DJ rezident TMX-2211 consola entry-level, setul devine tot conectivitatea unui DJ de configurare pentru CD playere, platane și amplificatoare, precum și toate funcțiile importante ale fading, talkover, volum căști reglabil până la VU metru. Un controler rotativ de înaltă calitate și un crossfader care funcționează fără probleme, garantează o experiență DJ nemulțumită.

  Pentru munca neîntreruptă în timpul concertului, Skytec DJ oferă căști. Datorită bunei izolații a zgomotului, confortului ridicat la atingere și a cablului de 2 m fără mișcare, acesta este partenerul ideal - chiar și pentru ore întregi.

  Distracție maximă de karaoke oferită chiar și cu difuzoare multiple sunt realizate de către Auna VHF-2-H 2 canale de radio VHF microfon setul cu două microfoane portabile și cardioide ONEconcept karaoke Mikofon.

  Setul PA de la Mannheim este completat de cablurile și adaptoarele necesare pentru conectarea simplă a tuturor pieselor.

   Sistem sonorizare "Mannheim" cutie 2x Microfoane fara fir

  Conținutul de expediere:

  • 2 x Malone PW-1022 DJ PA 3-Way Difuzor 25 cm 400 W
  • 1 x Skytec DJ PA amplificator 480W
  • 1 x Căști audio DJ cu Adaptor placat cu aur
  • 1 x Cablu difuzor 2 x 1,5 mm2 transparent 10 m / + Kz
  • 1 x RCA cablu de conectare 4 x 1,5 metri de cablu RCA
  • 1 x Microfon dinamic multifuncțional DMM-180
  • 1 x Cablu RCA pentru jack 2,5 mm lungime 1,5 m 2 bucăţi
  • 1 x Microfon fără fir Auna FU - 2 - B 2 microfoane VHF 100m
  • 1 x Auna TMX - 2211 3/2 canale DJ mixer, talkover party

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Sistem sonorizare complet-ECONOMY

Sistem sonorizare complet-ECONOMY

Sistem sonorizare complet-economy

Scrieti o recenzie

1 produse in aceeasi categorie: