Home

Informatii

Motor Diesel Motorina View larger

Motor Diesel Motorina

RP-03-726-1-DF

Motor Diesel Motorina

More details

1 112,43 lei

    Motor Diesel Motorina

    Modelul reprezinta, in sectiune, un cilindru al motorului cu injectie directa, cu motorina, in patru timpi.

    Se pot vizualiza distinct cei patru timpi ai ciclului de functionare, componentele mobile ale modelului ajungand in pozitia corecta la momentul oportun, fara a fi nevoie de interventii exterioare suplimentare. In acest mod se pot explica cu usurinta fenomenele care au loc in motor in timpul functionarii acestuia.

    Actionarea se face cu ajutorul unei roti tip manivela cuplata rigid cu un sistem de roti dintate care antreneaza miscarea componentelor modelului.

    In cilindrul sectionat, in care este vizualizata circulatia lichidului de racire, se misca, cu ajutorul ansamblului biela-manivela, un piston avand marcata, cu culori diferite, pozitia segmentilor. In  partea superioara a cilindrului, sunt cele doua supape, una pentru admisia aerului si cealalta pentru evacuarea gazelor arse. Sunt vizualizate de asemenea cele doua cai de circulatie a fluidelor, fiind marcat  cu sageata sensul de circulatie. Sagetile pentru admisie si evacuare sunt iluminate la momentul cand au loc aceste procese. Supapele se misca actionate de sistemul tacheti-arcuri sincronizate cu pozitia pistonului.

    In partea superioara a cilindrului este si injectorul pentru motorina.

    Modelul are dimensiunile 170X110X300 mm.

    Alimentarea se face cu doua baterii tip AA.

Recenzii

Nu exista recenzii.

Scrieti o recenzie

Motor Diesel Motorina

Motor Diesel Motorina

Motor Diesel Motorina

Scrieti o recenzie

30 produse in aceeasi categorie: