IGLU Soft Play - Locuri de joaca Premium pentru copii

Oferte speciale

Informatii

IGLU Soft Play - Locuri de joaca Premium pentru copii 

IGLU Soft Play - Locuri de joaca Premium pentru copii

IGLU Soft Play - Locuri de joaca Premium pentru copii

Cu IGLU Soft Play  timpul de joacă se transforma in timp de invatare, invatandu-l pe copilul tau abilitați motorii,   independența,  rezolvarea problemelor si conceptul de joc deschis. Daruim bucuria jocului din 2015. De la fabricarea industriala pana la dezvoltarea celor mai durabile blocuri...

IGLU Soft Play - Locuri de joaca Premium pentru copii

Cu IGLU Soft Play  timpul de joacă se transforma in timp de invatare, invatandu-l pe copilul tau abilitați motorii,   independența,  rezolvarea problemelor si conceptul de joc deschis. Daruim bucuria jocului din 2015. De la fabricarea industriala pana la dezvoltarea celor mai durabile blocuri de spuma moale pentru copii dvs. Blocuri de joaca moale cu dezvoltare premium pentru copilul dumneavoastră. Fabricat manual în Europa.

Cele mai bune blocuri de joc soft din Europa

De ce este IGLU bun pentru copilul tău?

Încurajează activitatea fizică

Oferă stimulare senzorială

Încurajează jocul imaginativ

Învață abilități de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor

Promovează abilitățile sociale, cum ar fi împărtășirea, colaborarea și turnarea

Dezvoltarea limbajului discutând strategii de construcție și roluri

Ajută la eliberarea excesului de energie și la gestionarea stresului

Încurajează jocul independent

Îți ține copilul departe de ecrane

 

Blocuri de construcție ale independenței

De la timp de joacă la mic ajutor cu același bloc. IGLU este conceput pentru a vă ajuta copilul cu rutina zilnică. Fie că este timpul să vă relaxați, să vă jucați sau să îndepliniți acele treburi, IGLU este acolo pentru a face lucrurile plăcute și mai ușoare.

 

Curățare de 1 minut

Eliberează artistul interior! Formele IGLU sunt concepute pentru a permite copiilor să fie copii. Chiar dacă lucrările lor de artă se revarsă dincolo de hârtie și pe IGLU, nu vă faceți griji – blocurile noastre se pot descurca. Curățare ușoară cu un șervețel umed și pânza goală este gata să experimenteze următoarea capodopera. Nu uitați, evitați markerii permanenți. Acestea pot face unele daune reale.

Prin ce diferă IGLU de alte blocuri moi?

Câteva lucruri care ne deosebesc

      O facem noi înșine
Suntem unul dintre puținii producători care încă mai fac totul în interior. De la design până la ambalare, ne ocupăm de totul pentru a oferi copilului dumneavoastră numai ce este mai bun.
Echipa noastră talentată coase personal fiecare jucărie manual, asigurând o calitate de top în fiecare cusătură.
      NETOXICE
      Pictogramă picătură de apă
      Fără BPA+FTALAT
      Pictograma de mediu
      Făcut responsabil
      Pictogramă curată strălucitoare
      Usor de curatat
      Folosim cele mai bune materiale


  Blocurile IGLU Soft Play sunt fabricate din spumă de polietilenă – sunt moale, ușoare ca o pană, dar extrem de durabile. În timp ce alții ar putea opta pentru poliuretan, noi ne creăm spuma de la zero, chiar aici, pentru că ne dorim să meargă departe și să rămână alături de tine pe termen lung.


  Suntem certificati pentru siguranta Calitatea produselor noastre este susținută de conformitatea cu standardele UE de siguranță a jucăriilor, de un proces de producție certificat și de testarea entuziastă a propriilor noștri copii, care sunt primii care se scufundă în noile concepte IGLU Soft Play.
  Iubit de familiile din întreaga lume

                                 Produsele IGLU în acțiune de la familiile care le folosesc zilnic

Descopa produsele IGLU

BENEFICIILE SETURILOR DE BLOCURI SOFT PLAY

Siguranță: blocurile moi sunt concepute pentru a fi sigure pentru ca copiii să se joace. Au suprafete captusite si margini rotunjite, reducand riscul de accidentare in timpul jocului.

Abilități motorii fine și brute: Construirea structurilor cu blocuri moi implică o manipulare și coordonare precisă, ceea ce ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine. Deplasarea și aranjarea blocurilor promovează și abilitățile motorii grosiere.

Creativitate și imaginație: blocurile moi pot fi stivuite, imbricate și aranjate în diferite moduri, permițând copiilor să-și creeze propriile structuri, curse cu obstacole sau scenarii de joacă imaginative.

Rezolvarea problemelor: Construirea cu blocuri moi încurajează rezolvarea problemelor, deoarece copiii își dau seama cum să echilibreze blocurile, să creeze structuri stabile și să-și facă ideile să prindă viață.

Matematică și abilități spațiale: blocurile moi introduc concepte matematice de bază, cum ar fi dimensiunea, forma și proporția. Copiii învață despre relațiile spațiale pe măsură ce potrivesc blocurile.

Dezvoltarea limbajului: Jocul cu blocuri moi implică adesea comunicare și colaborare cu colegii. Copiii discută idei, negociază roluri și împărtășesc experiențe, îmbunătățindu-și abilitățile lingvistice.

Stimulare senzorială: blocurile moi vin în diferite texturi, culori și dimensiuni, oferind stimulare senzorială. Atingerea, strângerea și manipularea blocurilor contribuie la dezvoltarea senzorială.

Expresia emoțională: blocurile moi oferă o ieșire sigură pentru exprimarea emoțională. Copiii le pot folosi pentru a-și exprima creativitatea, frustrarea, bucuria sau entuziasmul.

Activitate fizică: Mutarea, stivuirea și aranjarea blocurilor moi necesită efort fizic, contribuind la nivelul de activitate fizică a copiilor și la sănătatea generală.

DEPOZITARE ȘI TRANSPORT UȘOR

Ești îngrijorat că setul tău IGLU Soft Play va prelua camera de zi? Nu te teme, depozitarea și transportul setului tău IGLU este extrem de ușor.

Ușoare și stivuitoare: fiecare piesă este realizată din spumă ușoară, dar robustă, făcându-le ușor de ridicat și de stivuit pentru cei mici (sau pentru tine!).

Timp de joacă portabil: te muți într-un loc nou, eveniment sau organizezi o petrecere? Stack, Pack & Go! Designul inteligent vă permite să vă stivuiți IGLU-ul în mod ordonat, minimizând spațiul de depozitare în mașină. Dimensiunea și greutatea controlabile ale fiecărei piese le fac perfecte pentru aventurile din mers.

Sfat bonus: Utilizați spațiile goale de sub paturi sau rafturi pentru depozitare ascunsă, transformând curățarea timpului de joacă într-o vânătoare de comori distractivă!

SUPER MOALE ȘI EXTREM DE DURABIL

Blocurile inovatoare IGLU sunt surprinzător de moi și blânde la atingere, făcându-le perfecte pentru toate vârstele.

Durează un deceniu: IGLU Soft Blocks sunt construite pentru a rezista, având o durată de viață remarcabilă de 10 ani și mai mult.

Incredibil de moale: Fabricate dintr-un material unic, moale, sunt blânde cu mâinile și sigure chiar și pentru cei mai mici constructori. Nu vă mai faceți griji cu privire la lovituri sau vânătăi!

Suficient de robust pentru toată lumea: IGLU Soft Blocks poate suporta cu ușurință greutatea nu doar a copiilor mici și a copiilor, ci și a adulților care cântăresc 100 de livre și mai mult.

MATERIALE HQ 100% RECICLABILE

Blocurile IGLU Soft Play sunt fabricate din spumă de înaltă calitate – sunt moale, ușoare ca o pană, dar extrem de durabile. În timp ce alții ar putea opta pentru poliuretan, noi creăm spuma noastră HQ în casă de la zero, acoperită cu piele ecologică, aceasta va merge la distanță și va rămâne lângă tine pe termen lung.

În angajamentul nostru față de sustenabilitate, folosim materiale 100% reciclabile și reducem deșeurile cu până la 98%.

CERTIFICAT DE SIGURANȚĂ ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ

Calitatea produselor noastre este susținută de conformitatea cu standardele UE de siguranță pentru jucării, de un proces de producție certificat și de testarea entuziastă a propriilor noștri copii, care sunt primii care se scufundă în noile concepte IGLU Soft Play.

Fermoare pe interior: Unele dintre produsele noastre au fermoare unice pe interior, care sunt ascunse pentru un aspect elegant și siguranță sporită.

Suprafete antiderapante: Echipăm produsele noastre cu suprafete antiderapante special concepute pentru a oferi un plus de tracțiune și pentru a minimiza riscul de accidente, în special pe suprafețe netede.

 

 

 

Mai mult

Subcategorii

 • Seturi de joaca Soft Play - IGLU Soft Play

  Seturi de joaca Soft Play - IGLU Soft Play

  O noua aventura va așteapta!

  De la panouri interactive la centre de joacă senzoriale, seturile noastre stimuleazacuriozitatea copilului dvs. in timp ce exploreaza culori, texturi, forme si sunete. Cine spune ca nu poti lucra la abilitațile tale motorii fine si la interacțiunea sociala in timp ce te distrezi în timpul vietii tale?

  Fabricat manual in Europa.

 • Piscina cu bile pentru copii - IGLU Soft Play

  Piscina cu bile  pentru copii - IGLU Soft Play

  Ridică-ți micuțul și pleacă. Umplute cu bile colorate, aceste gropi jucăușe stimulează explorarea senzorială, coordonarea și jocul imaginativ. Lăsați imaginația copilului dvs. să scape în timp ce înoată printr-o mare de bile, angajându-se în jocuri imaginative și dezvoltându-și abilitățile motorii.

  Fabricat manual in Europa.

 • Pasi si alunecari – IGLU Soft Play

  Pasi si alunecari – IGLU Soft Play

  Ridică-ți micuțul și pleacă. Aceste forme esențiale de joc moale le sporesc puterea fizică, echilibrul și abilitățile de rezolvare a problemelor. Priviți cum câștigă încredere, împingându-și limitele și stăpânind noi provocări cu fiecare urcare și construcție.

  Fabricat manual in Europa.

 • Forme - IGLU Soft Play

  Forme - IGLU Soft Play

  Încurajează dezvoltarea abilităților motorii ale copilului tău – aceste obstacole distractive creează o lume de bucurii și descoperiri nesfârșite. Privește cum micuțul tău se mișcă și se târăște prin tuneluri, cucerește pante blânde și navighează în blocuri confortabile de spumă.

  Fabricat manual in Europa.

 • Balansoare - IGLU Soft Play

  Balansoare - IGLU Soft Play

  O aventură  de echilibristica vă așteaptă! Conceput pentru distracție puternică și joc imaginativ, acești rockeri încurajează forța de bază, coordonarea și bucuria nesfârșită. Cu jucăriile noastre legănătoare, copilul dumneavoastră va crea amintiri de durată din timpul de joacă plin de distracție.

  Fabricat manual in Europa.

 • Echipament Soft Play– IGLU Soft Play

  Echipament Soft Play– IGLU Soft Play

  Micuțul tău se bucură de un răsfăț cu echipamentul IGLU Soft Play. Fiecare produs este conceput ținând cont de dezvoltarea copilului dumneavoastră, încurajând jocul independent și deschis și dezvoltarea abilităților motorii grosiere. Răsfoiți produsele noastre și puneți-vă copilul în mișcare!

  Fabricat manual in Europa.